10 facts about me ......

DU skal være med i Paradise Hotel !

Du skal være med i Paradise Hotel Part 1!

11131970_10205388835873268_1208648479_n

Ja, det jo ikke længere nogen hemmelighed at jeg er deltager i paradise hotel 2015! Og hvordan skete lige det? Jo, jeg blev i maj sidste år kontaktet af en carster bag programmet, som spurgte om jeg kunne tænke mig at deltage. Jeg har, som tidligere nævnt, kendskab til forløbet med castinger, kontrakten osv da jeg tilbage i 2011 var igennem det hele og slap gennem nåløjet. Jeg kan huske jeg læste beskeden og tænkte “nej tak” og lukkede den igen..

Efter nogen dage gik der ligesom en engel og en djævel op i mig, en på hver side, djæven sagde “hvad har du at miste? Det en oplevelse du kun får engang! Og hvad så om du er 23 år, du er stadig ung, gratis oplevelse, måske venner for livet” Englen sagde “niks, alle de fordomme om det program, det kan ødelægge din fremtid, du for gammel nu, det slet ikke noget for dig, du for fornuftig til det pjat, hvad vil folk ikke tænke, et program hvor folk bliver udstillet, du er klogere” Det var et stort dilema oveni mit hoved i mange mange dage.

Nogen dage efter kom jeg på arbejde og så, at jeg havde 4 ugers ferie til gode. Det måtte være et tegn, de skulle da bruges, og det skulle de da i Mexico! Men hvad så? Med 4 ugers ferie kunne jeg umuligt være med i hele programmet. Jeg fik snakket med TV3 om at jeg absolut max kunne være bortrejst 4 uger, da jeg helst skulle beholde mit arbejde. Og det lykkedes, jeg skulle afsted, dog ikke fra start.. Jeg havde da mine tanker omkring positive og negative sider ved ikke at være en del af “holdet” fra start, man danner jo bånd og tillid til hinanden, og det at være den “nye pige” i klassen, det aldrig nemt! Jeg havde et hav af overvejelser oppe og vende i mit hovede, det var jo ikke fordi jeg stod nede i netto og skulle vælge mellem letmælk eller minimælk. Jeg skulle tage et valg, der på alle måder kunne påvirke resten af mit liv .. Men jeg sprang ud i det, og før jeg vidste af det havde jeg pakket mine kufferter og sad i min venindes bil på vej mod lufthavnen med hjertet helt oppe i halsen og 10000 tanker oppe i hovedet, en blandning af spænding og frygt, for hvad mon jeg egentlig havde sagt ja til? Kontrolfreaken i mig blev for alvor sat på en kæmpe prøve! For det eneste jeg med sikkerhed vidste var, at næste stop var flyet mod Mexico …. !

 

1 kommentar

  • Josephine

    Glæder mig til at følge dig 🙂
    Du virker som en pige der er helt nede på jorden! God vind <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 facts about me ......