At se sig selv på tv ..

Derfor røg Theis …

 

11168966_10205464761611364_325882604_n

Puha …. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har gruet for at se aftenens afsnit, jeg har krydset fingre for at Tv3 havde klippet sandheden frem, så ikke jeg fremstod som den onde snyder, der smed min bedste ven ud. KÆMPE DRAMA! Dog kredit til tv3 for at vise meget af sandheden, jeg vil dog fortælle i denne blog præcist hvad der skete, også det i ikke har set.

Theis og Monique er i fare, og det skal ud i en afstemnning. Det er ikke nogen hemmelighed, at det ville være det rene selvmord for mig, at ønske Monqiue inde frem for min bedste ven Theis. Monuqie har stået med min partner Kasper H, og pigerne ville være i fare torsdag. Jeg havde lovet Theis at gøre ALT for at hjælpe ham, hvilket jeg i den grad gjorde. Jeg brugte hele dagen på at diskutere og stå imod min egen gruppe, ved at forsvare Theis og fortælle pigerne, at vi intet havde at miste ved at sende Monique hjem, tværtimod ville vi bare selv være i fare. Frederikke var med mig langt henne af vejen, og hvis hun ikke havde givet sig, havde stemmerne været nok. Desværre får drengene presset pigerne, og trods jeg stadig står imod, får jeg klart af vide, at jeg er velkommen til at hjælpe Theis, men uanset hvad ryger han, da Frederikkes stemme så havde smidt ham hjem, også ville jeg bare selv ryge næste dag. (Mafia metoder) Dvs. havde jeg støttet Theis var han røget ligemeget hvad, fordi Frederikke så havde smadret hans sidste kranie – også havde jeg stået uden partner imorgen til parcermonien. Jeg havde intet valg. Selvfølgelig har tv3 klippet det så det ligner, at det er mig, der har den afgørende stemme (DRAMA DRAMA) og jeg KÆMPEDE for at holde tårene tilbage. Samtdig var jeg også nødt til at spille skuespil, for at min gruppe ikke skulle lure at jeg i virkeligheden ville gøre ALT for Theis, for det ville jeg. Det der gjorde allermest ondt på mig var, at Theis ikke selv havde forstået at der intet var at gøre. Det knuste mig fuldstændig, at han forlod hotellet i uvished, og jeg ikke kunne få lov at forklare, jeg havde faktisk en følelse af at jeg slet ikke havde lyst til at være en del af spillet mere. Så hårdt tog det på mig.

 Det folk herhjemme måske ikke forstår er, at det her spil er så meget mere end de 30 min. I ser om dagen. Vi er oppe af hinanden 24 timer i døgnet og deler alt mellem himmel og jord. Vi skaber nogen bånd man slet ikke gør herhjemme, da vi dernede kun har hinanden. Det kan godt være, at jeg kun har været på hotellet i 5 dage, men det bånd jeg fik til Theis, var helt helt helt unikt. Jeg var tryg ved ham og han var den første jeg kom til når jeg havde det både skidt og godt. Jeg har faktisk aldrig mødt et menneske jeg klingede så godt med på så kort tid. Jeg vil gå så langt at sige, at Theis for mig gjorde hele turen værd.

Jeg og hotellet kommer til at lide et kæmpe savn nu, og om jeg overlever i morgen når nu vi piger har skudt os selv i foden og er i fare igen, det er et godt spørgsmål…

Men en ting er helt sikkert, det bliver aldrig det sammen igen uden Theis  ♥

       ❤——————————————————————————–❤

11119820_10205464765571463_2121487697_n

11157041_10205464764491436_2095636290_n

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At se sig selv på tv ..